Bezig met laden...

Schadeherstel

Schade herstellen tegen een vooraf duidelijke prijs

Onze vakmannen steken graag hun handen uit de mouwen om de schade aan jouw auto, bedrijfswagen of vrachtwagen snel en vakkundig te herstellen. Tijdens een intakegesprek nemen wij samen de schade met je op, stellen we een plan van aanpak op en nemen we vooraf het kostenplaatje met je door.

Schade? Wij helpen je graag weer op weg!
Download hier alvast jouw schadeformulier.

Plaatwerk: herstellen deuken, krassen en vervormingen
Een beschadigde auto of vrachtwagen bezit veelal deuken, krassen of vervormingen. Wij zorgen ervoor dat het plaatwerk er weer netjes uit komt te zien. Hierbij maken we zowel gebruik van traditionele gereedschappen als de meest moderne apparatuur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw voertuig na herstel wordt gewassen en uitgezogen, zodat je snel en zonder zorgen weer op weg kunt.

Snel en voordelig: uitdeuken zonder spuitwerk
Een deuk laten repareren hoeft niet duur te zijn. Indien mogelijk kun je ervoor kiezen om jouw auto of bedrijfswagen te laten uitdeuken, zonder dat we de lak herstellen. Zo helpen we je snel en voordelig weer op weg!

ANGY-9820


ANGY-9859

Meer dan auto’s 
Bij Re-cars Horst herstellen we niet alleen de schade aan personenauto’s. Ook voor vrachtwagens kun je bij ons terecht. Door onze ruim opgezette locatie aan de A73 zijn wij in staat om tal van voertuigen en industriële machines te ontvangen voor herstel- , straal- en spuitwerkzaamheden.

 

 

 

 

Benieuwd wat Re-cars voor jou kan betekenen?

Plan snel een afspraak in met Patrick!