Bezig met laden...

Over Re-cars

Afspraak is afspraak 

Heldere taal, een hoge mate van kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. We nemen de tijd om de vragen die je hebt rustig te beantwoorden en gaan op zoek naar de beste oplossing voor iedere situatie. Van volledige ontzorging bij verzekeringswerk tot het snel opleveren van jouw auto of commerciële voertuig. Wij nemen, indien gewenst, alles voor je uit handen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Aangenaam!

Wij zijn Re-cars Horst, sinds 2005 dé specialist in Noord-Limburg op het gebied van schadeherstel, onderhoud, straalwerk en industrieel spuitwerk. Pal aan de A73 ligt ons spiksplinternieuwe, moderne bedrijfspand welke maar liefst 1.950 m2 beslaat en voorzien is van de laatste technieken. Hierdoor zijn wij in staat om iedere klus te klaren en kunnen klanten met grotere voertuigen en machines zonder problemen bij ons terecht voor persoonlijk advies en vakmanschap.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag de vragen die je hebt. 

Patrick in de Braek, Re-cars Horst

Re-Cars Horst

 


Bewust werken aan de toekomst

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds negatiever effect heeft op de aarde, vinden wij het belangrijk om aan de gestelde milieunormen te voldoen. Wij zijn hier tijdens onze dagelijkse werkzaamheden dan ook continu mee bezig. De materialen en gereedschappen waar we meer werken kenmerken zich door duurzaamheid. Daarnaast beschikken we over diverse keurmerken waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt erkend.

Logo's Partners

Benieuwd wat Re-cars voor jou kan betekenen?

Plan snel een afspraak in met Patrick!