Bezig met laden...

Overige diensten

Ruil uw oude auto in

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en wilt u uw oude auto inruilen? Wij denken graag met u mee. Eerst maken we een inventarisatie van de staat uw auto en vervolgens doen wij u een passend aanbod.

Inkopen auto’s

Wij kopen diverse auto’s in zodat we onze klanten aan de auto kunnen helpen die voldoet aan hun wensen en eisen. Voor de import maken we gebruik van een groot netwerk, waardoor we altijd een passend aanbod kunnen doen.

Verhuur: voordelig en flexibel

Bent u voor een korte periode op zoek naar een personenauto of bestelauto? Bij Re-cars kunt u deze tegen een voordelig tarief huren. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken daarbij een passend voertuig.

Beletteren: vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf

Ook voor het beletteren van bedrijfsauto’s en vrachtwagens ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je veel onderweg bent, kan een opvallende boodschap of een logo op jouw bedrijfsauto een groot publiek bereiken. Onze vakmannen zorgen ervoor dat de belettering op jouw commerciële voertuig op de juiste manier wordt ingezet en als perfect uithangbord fungeert voor jouw bedrijf.

Autoverhuur: voordelig en flexibel
Ben je op zoek naar een personenauto of bestelauto om een korte periode te overbruggen? Bij Re-cars Horst is het mogelijk om deze tegen een voordelig tarief van ons te huren. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en gaan op zoek naar een passend voertuig.

Header_facebook

Benieuwd wat Re-cars voor jou kan betekenen?

Plan snel een afspraak in met Patrick!